Volleven

De naam van het bedrijf in Almere “Volleven” heeft een viervoudige betekenis.
Als eerste houdt het in dat jouw leven in het algemeen “vol” is. Druk met zintuiglijke prikkels, bezigheden, dingen die je “moet”, leuke en vervelende emoties die allemaal verwerkt dienen te worden.
Daarnaast zit jij als mens vol met leven. Zoals een kind bruist van energie en blij, open en nieuwsgierig de wereld inkijkt. Veel willen bewegen, dansen, spelen, ontdekken en ervaren om dan als dit genoeg is geweest, volkomen ontspannen in slaap te vallen.
De uitdaging is om jouw eigen leven ten “volle te leven,” zoals je dat als kind kon. Jouw leven nu te aanvaarden zoals het is, met al zijn mooie en moeilijke kanten, zonder het te willen veranderen. Hierdoor kun je uitgroeien tot een autonoom, energiek, flexibel en krachtig mens dat ten volle in het leven staat.
Als vierde betekenis houdt “volleven” in dat je als zwangere vol leven zit. Dat je letterlijk vol zit met een steeds groter wordend leven dat je na 9 maanden op de wereld zet. En dat je figuurlijk vol bent van het kind dat je (weer) moeder maakt.

Het logo met de maskers staat voor alle kanten die jouw persoonlijkheid vormen en bepalen: de creatieve, zorgzame en ook de sombere verdrietige maskers. Aan jou de uitdaging om alle maskers te leren zien, te aanvaarden en lief te hebben, ze te laten vallen en te ont-dekken wie je werkelijk bent. Aan mij de uitdaging je in dit proces te begeleiden.

Afgelopen jaren heb ik prettig samengewerkt met de volgende organisaties; de Schoor, Almer, ASG ( Polygoon, Bommelstein en het Palet), pro-Almere, Zorggroep Almere, <sitewide>, P.I. Almere Binnen, stichting Wensjes, schuldhulpverleners en bewindvoerders, Rode Kruis, diverse huisartsenpraktijken, Regina van Amson (Difference4you), Thinkspirator, VMCA, de Wijkteams van Buiten, Stedenwijk, Haven en Waterwijk.