Fysiotherapie

Als je verzekerd bent, je hebt een verwijzing van de huisarts en je wilt behandeld worden op korte termijn en wanneer het jou uitkomt, kun je een afspraak maken voor fysiotherapie bij mij in de praktijk in de Breckelenkampstraat 25 in Almere Buiten of in buurthuis “de Wijkhoek” aan het Assenplein 1. Ik ben gespecialiseerd in bekkenklachten, psycho-somatische klachten, in groepsfysiotherapie (warmwater, fysio-yoga en mindful bewegen) en ook voor gewone lichamelijke klachten kun je bij mij terecht.

Op dinsdag (hele dag) en donderdagmiddag (15.00-17.00 uur) ben ik aan het werk in buurthuis “de Wijkhoek”, aan het Assenplein 1 in Stedenwijk-Noord. Hier kun je ook terecht voor de budgetfysiotherapie. Op deze locatie is het ook mogelijk om onder fysiotherapeutische begeleiding te sporten in een groep. Dan doen we samen rekoefeningen, spierversterkende oefeningen, losmakende oefeningen en oefeningen op cardio-apparaten (fiets, roeier, lopende band, stepper en crosstrainer). Zie ook het kopje “budget fysiotherapie.”

Ook als je gewoon op zoek bent naar een goede massage kun je bij mij terecht. Ik ga je eerst kort onderzoeken en bekijk dan hoe ik je kan behandelen. Zo nodig leer ik je ontspanningsoefeningen aan of adviseer ik je hoe je om kunt gaan met jouw stress en/of jouw klachten. De kosten betaal je zelf, maar zijn lager dan in de reguliere fysiotherapie.

Kosten: 31 euro per half uur voor een massage en/of behandeling fysiotherapie.volleven_almere_annemarijn_oosterwelder